Urýchlenie metabolizmu

11.03.2018 11:54

Telesný tuk je niečím, čo sa pomerne ťažko spaľuje. pri chudnutí sú strava a metabolizmus oveľa dôležitejšie než cvičenie. Bez úpravy metabolizmu je chudnutie ťažké aj vtedy, keď má človek dostatok pohybu. Metabolizmus je totiž zodpovedný za oveľa väčší podiel energetického výdaja tela než sa dá dosiahnuť pri cvičení.

Často aj malá zmena v metabolizme sa vyrovná hodinám intenzívneho cvičenia.

Ale našťastie Existujú prírodné látky, ktoré majú na metabolizmus povzbudzujúci účinok. No a jednou z takýchto látok je obyčajná škorica (najlepšia je cejlónska, nie čínska). Ako toho využiť na schudnutie?

Pripravte si takýto "čajík":

  • 1 polievkovú lyžicu medu
  • 1 čajovú lyžičku škorice
  • 250 ml vody
  •  

Príprava

1. Priveďte vodu do varu, nasypte do nej škoricu, zamiešajte a nechajte vychladnúť.

2. Po vychladnutí na letnú teplotu do toho pridajte med a zamiešajte, aby sa úplne rozpustil. Med nikdy nepridávajte do vriacej vody, inak sa zničia jeho prospešné vlastnosti.

 

Užívanie

Vypite polovicu tohto nápoja pred spaním a druhú polovicu ráno hneď po zobudení na prázdny žalúdok.

Praktizujte to pravidelne každý deň, až kým nedosiahnete želaný výsledok v úbytku vašej telesnej váhy.

Potom môžete v tom pokračovať už len z času na čas, aby ste si váhu udržali a znova nepribrali.

 

Aké výsledky očakávať

Už v priebehu prvých 7 dní spozorujete, že váš telesný tuk začal ubúdať. Okrem toho zistíte, že počas dňa bývate menej často hladný a máte aj viac energie.

Med v nápoji vám navyše pomôže v noci ľahšie zaspať a mať kvalitnejší spánok, čo sa prejaví nižšou ospalosťou a lepším výkonom vášho mozgu v škole či v práci.