Liečba rakoviny

14.07.2016 14:37

Zázračný drink čínskych bylinkárov: Táto šťava dokáže poraziť aj rakovinu!

Tento silný nápoj si získal obrovskú popularitu po celom svete vďaka svojim magickým zdravotným účinkom.

Dostanete ho zmiešaním jabĺk, mrkvy a červenej repy. Nápoj je jednoduchý na prípravu, všetko, čo potrebujete, je odšťavovač, jablká, mrkva a červená repa. Odšťavte ich a mok hneď vypite, nikdy ho neskladujte. Koľko pridáte mrkvy, jabĺk či repy, je len na vás. Aby ste však dosiahli čo najlepšie výsledky, snažte sa, aby boli všetky suroviny v rovnakom množstve, radí server humannhealth.com. Aby ste umocnili chuť surovín, pokojne pridajte aj limetkovú šťavu, no cukor by ste mali vynechať.

Zbohom, rakovina? 

Pred niekoľkými rokmi čínski bylinkári odporúčali tento nápoj svojim pacientom, ktorí trpeli rakovinou pľúc. Tri mesiace ho denne pili a zázračné účinky na seba nenechali dlho čakať. Tento nápoj nie je účinný len u rakoviny pľúc, lieči takmer všetky druhy rakoviny tým, že potláča rast rakovinových buniek. To však nie je všetko, ozdravuje aj ostatné orgány tela  ako obličky, pečeň a pankreas, posilňuje j srdce a pľúca. Výskumy hovoria, že drink pomôže aj pri starnutí pleti. Pokožku dokonale rozžiari a pomôže „vyzmizíkovať“ vrásky či jemné línie. čerstvá šťava pomáha aj zlepšovať činnosť mozgu, čriev i žalúdka. Celkovo posilňuje imunitu, chráni telo pred infekciami, čistí pečeň a krv. Nápoj je vhodný aj pre tých, ktorí plánujú schudnúť. Telu totiž dodáva maximum energie s minimálnym počtom kalórií.

Vitamínová bomba

Tajomstvo účinku tohto nápoja tkvie v dvoch zeleninách a jednom ovocí. Táto kombinácia je zmesou antioxidantov, živín a vlákniny. Jablká obsahujú živiny ako vitamín A, B1, B2, B6, C, E a K, kyselinu listovú, niacín, zinok, meď, horčík, draslík, fosfor, železo, vápnik, sodík a mangán. Mrkva je bohatá na rad vitamínov A, B1, B2, B3, B6, C, E a K, kyselinu listovú, niacín a kyselinu pantoténovú. Cvikla vám dodá minerály ako draslík, vápnik, fosfor, horčík či selén.

Ako ho piť?

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov by ste si ho mali naservírovať hneď po zobudení nalačno. Hodinu po vypití si môžete dopriať klasické raňajky. Aby ste znásobili jeho zázračné účinky, môžete si ho dopriať aj podvečer.  Počas ozdravnej kúry myslite na to, že jeho účinky sa u každého prejavia po inej dobe. Niekomu bude stačiť mesiac, niekomu tri. Nie je na škodu ho piť aj ako prevenciu.